Tantra hieronta

Tantra hieronta sekä naisille että miehille

Olen koulutettu ja sertifitsoitu halausterapeutti . Ota rohkeasti yhteyttä.

Minä olen  tantra terapeutti, parantaja, trauma-asiantuntija jne. Minulla on 15 vuotta kokemusta hieronnasta. Olen käynyt hierontakoulun Tallinnassa ja opiskellut omaehtoisesti lisää erillaisia hierontoja, parannusmenetelmia, tantra jopa selvenäkijän koulutuksen. Aloitin Usui Reikista vuonna 2003, ensimmäinen taso, 2004 toinen taso ja sitten 2012 Reikin 3 taso eli Reiki Mestarin taso. Lisäksi olen oppinut Kristalli - Reikia ensimmäinen taso. Telekinesia. Klassinen hieronta, thai hieronta, hunaja hieronta, kuuma suklaa hieronta, kuuma kivi hieronta eli laava kivien hieronta, selluliitti hieronta eli kuppaushieronta, arabian hieronta, on-site hieronta, aroma hieronta, tatra hieronta, kiinalaista päähieronta jne. Tantra hieronta opettaijien intensiivinen 250 tunnin kurssi, maailman parhaita ja opettaijen alla, ketkä ovat toivat tämän menetelmän Eurooppan ensimmäiseinä, huippulaatu ja voimakkaim energia. Tantra terapeuttin 18 kuukkauden intensiivinen kurssi. Tantra terappian neuvonantajan 6 kuukkauden kurssi. Selvänäkijän 8 kuukkauden koulutus. Kaikkeista koulutuksistani on minulla todistukset sekä sertifikaatit eli olen erittäin koulutettu ja suurella kokemuksellani terapeutti, parantaja, trauma-asiantuntija jne.

Tantra terapia on erittäin hyödyllinen parannusmenetelma millä voi rentoutta kehoa sekä mieltä, avatta kehon seksuaalienergia, mikä on kehon voimakkain energia ja kun se liikku vapaasti kehossa sitten ihminen on terve, erittäin onnellinen sekä elämässä kaikki järjestyy todella helposti ja Universumi tukee sellaista ihmistä. Sillä voi myöskään parantaa lapsuusiän traumoja sekä kaikkia muita traumoja, sekä henkisiä että fyysisiä. Sillä menetelmällä voi päästä tosi pitkälle todella lyhyessä ajassa eli se on myöskän erittäin tehokkas menetelmä, mitä suosittelen erittäin lämpimästi kaikkille ihmisille, ketkä ovat täysiikäisijä eli aikuisia ihmisiä, sekä naiset että miehet. 

Tantra hieronta tekee todellakin ihmeitä.

Jos et pääse minuun luokseni tuleman niin teen myös etähoitoja eli Usui Reikin energian eli Universaalisen Rakkauden energia lähettäminen eli kaukohoito, mikä on sovittu etukäteen, sekä maksettu etukäteen.

Teen myös pareille tantra terapia sekä personaalista koulutusta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä.

aito@tantrahieronta.fi

+358 40 25 22 715

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*
Aihe*
Viesti*